Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postup do čtvrtfinále CR Cup!!!!

16. 5. 2010

FC Dundee Orahovica hrála dnes osmifinálové utkání. Byl to pro ně velmi těžký zápas, jelikož proti našim borcům nastupovaly hvězdy jako jsou C. Ronaldo, Victor Valdes, Paolo Maldini, C. Fabregas. Dundee se pilně připravovala a na trávníku to bylo vidět. V 15' minutě se S. Sinclair vydal na ofenzivní výlet, který ale nakonec nedotáhl do konce. Pak až ve 27' trefil Sinclair tyč a v divácích úplně hrklo. Celý zápas skandovali a bylo to velice povzbuzující!! Návštěvnost byla okolo 13 000 diváků. Těm se chtěli hráči určitě předvést. A bylo tomu tak. O poločase přišli zlepšit hru Zlatko Cupic a Cvitko Crnic. Hned to bylo vidět!! Za 8 minut v 53' po křídle potáhl míč Crnic a poslal krásný oblouček do vápna, kde si na něj naskočil Nino Gersslyevich a posunul míč k pravé tyči. Góóól!! Vedli jsme 1:0 a diváci neskutečně řvali. V Dundee Colosseu vládla skvělá atmosféra!! Orahovica i nadále bojovala a chtěla jednoznačně vyhrát. Bohužel v 70' dostal domácí "miláček" Cupic červenou kartu a tak naši hoši dohrávali v deseti. Bylo to poznat a Chester začal tlačit. Domácí se bránili zuby, nehty a odpočítávali každou minutu. A přišla ještě fantazie!! V 90' se dostal k míči opět bystrý Crnic, kličkoval před pokutovým územím a vystřelil. Bohužel střelu srazil obránce Maldini, ale hbitý Vicente Lütz si míč zpracoval a poslal za záda golmana. 2:0 a bylo rozhodnuto!!! FC Dundee Orahovica postoupila do čtvrtfinále CR Cupu!!!!!

 

Rozhovor s manažerem Wo-10:

R: Jak se cítíte po tomto utkání?

M: Je to ... neuvěřitelné! Slavili jsme celé odpoledne, protože to bylo nečekané! Emoce tu jsou pořád.

R: Před zápasem jste nám řekl, že klíčovými hráči by měli být Gersslyevich a Lütz. A oba dva dali gól a skončilo to 2:0. Co na to říkáte?

M: No, aspoň vidíte, proč jim tak věřim. Nezklamali mě a ukázali, proč mají zakládní sestavu jasnou. Nino je velice skvělý fotbalista a to se projevilo, dal vítězný gól a to je nejdůležitější.

R: Jak byste zhodnotil dnešní utkání a dal byste hráčům body od 1 do 10?

M: Dnešní utkání bylo velmi suprové a mně to ukázalo, kde máme ještě skulinky. Já jsem spokojený, až na tu červenou kartu. A co se týče bodů pro hráče, tak jednoznačně všichni mají 6 bodů a více. Pro mě třeba Sinclair, tomu bych dal až 8 bodů a to samé Crnicovi!!

R: A naposled. Co zítřejší liga, připraveni jste?

M: Myslíte získat 3 body? (smích) ... To je jasné!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Dundee


Supershoot



Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 26569
Měsíc: 493
Den: 11